Katallogu Online

Shfletoni online ose na vizitoni fizikisht

Brendet më të njohura dhe më cilësore në industrinë e gatimit!

Për më shumë klikoni në linkun “Shfleto katallogun”.

Nga viti 1995

Pasioni dhe Tradita

Në vitin 1995 kompania “Korabi” u themelua nga Bashkim Zeka e cila për synim kishte të furnizonte me produktet e lëndës së parë të gjitha Furrat në tregun e Kosovës. Më pas me zhvillimin e tregut dhe rritjen e kërkesës kompania gjithashtu filloi distribuimin e produkteve të lëndës së parë edhe për Pastiçeri.