Korabi NTP është distributor i autorizuar i brendeve të mirënjohura si: Puratos, Belcolade, Pakmaya, Ustam, Corman

Katallogu Online

Për tu njohur më shume rreth produkteve ju lutem shfletoni katallogun online ose ejani dhe na vizitoni në depon tonë në Çagllavic,Prishtinë. Ju mirëpresim!

Puratos

Korabi NTP distributori i autrizuar i brendit të mirënjohur Puratos i cili përmban produkte të ndryshme për Furra buke, Pastiçeri dhe produkte të ndryshme për Çokollatë. Brend shumë i kërkuar nga të gjithë ngase gatimet që bëhen me Puratos janë më cilësore dhe më të shijshme.

Belcolade

Çokollatën e vërtet Belge Belcolade tani mund ta gjeni ekskluzivisht në Korabi NTP me të gjitha shijet e saj dhe produktet tjera që ky brend i ofron. Çokollat cilësore dhe shumë e shumë produkte të tjera që Belcolade ofron do ti bëjnë gatimet tuaja shumë më të shijshme.

Pakmaya

Pakmaya me produktet të ndryshme për furra buke vazhdon të jetë zgjedhja ideale e shumë furrëtarëve. Që buka juaj të jetë e shijshme dhe ushqyese Korabi NTP sjellë për ju majanë më të mirë në treg nga brendi i njohur Pakmaya. Me qëndrueshmëri dhe forcë të lartë, kualitet konstant, 20-30% më ekonomike.

Brendet

Brendet më të njohura dhe më cilësore në industrinë e gatimit!